Luxe op het allerhoogste niveau !

De 90m ICE-klasse Explorer Yacht TABOO is de nieuwste in een reeks baanbrekende ontwerpen van het in New York gevestigde GILL SCHMID DESIGN in samenwerking met Tim Dempers Studio uit Kaapstad.

TABOO is ontworpen voor die speciale avontuur en de sensatie zoekende eigenaar, die graag de verste uithoeken van de wereld verkent met vrienden, familie en gelijkgestemde adrenalineverslaafden. Het is een expeditiejacht met groot volume voor extreme polaire en tropische avonturen, met de performativiteit van een commercieel schip, terwijl het de hoogste niveaus van luxe biedt op de meest afgelegen plekken op aarde.

Ontdek de wereld per vliegtuig, helikopter, onderzeeër, amfibieauto, supercar, een scala aan luxe tenders en water vaartuigen, of heteluchtballon. Het is allemaal aan boord en klaar om u meteen de sensatie te laten beleven. Niets is onmogelijk of buiten de grenzen.

Klaar voor een nachtclub aan het strand, een openluchtfeest of strandfeesten op twee niveaus rond een prachtig glazen zwembad, aan beide zijden bekleed met exotische aquaria? Voor de eigenaar die op grote schaal entertaint, heeft TABOO het allemaal, met een ongekend aantal ruimtes die binnen enkele minuten kunnen transformeren van intieme privéruimten, tot feestruimten met enorme faciliteiten voor binnen en buiten – absolute privacy wanneer vereist, openheid, aanpassingsvermogen en een ongeëvenaarde ervaring van het milieu en de oceaan op alle andere momenten.

De ‘monochrome uiterlijkstyling’ van TABOO onderscheidt haar van alle andere schepen in haar assortiment, met verfijnde lijnen, maar met behoud van een klassieke en verfijnde taal. Witte eenrichtingsbeglazing wordt strategisch door het hele schip gebruikt, wat een panoramisch uitzicht biedt van eigenaars en VIP-suites tot grote open feest- en lounge-ruimtes. Adembenemende uitzichten en interacties met de omgeving worden aangeboden, maar nooit ten koste van absolute privacy en afzondering wanneer u dat wilt.

TABOO heeft een open, dubbelhoge tenderbaai met een A-frame hefopstelling en een helikopter landing met een intrekbare volledig gesloten helikoptergarage. Bovendien kunnen de ruime ingesloten tendergarages op het benedendek plaats bieden aan tenders tot 14+ meter. Elk type tender kan op dit ontdekkingsjacht-jacht worden gehuisvest, om aan alle behoeften van de klant te voldoen. Dit schip presteert echt boven de lengte en de maat.

De interieurs zijn net zo uniek als de exterieurstyling, het aanpassingsvermogen van de entertainmentruimten is een belangrijk aspect van de ontwerpen. De grote lounge / poolruimte op twee verdiepingen en de strandclub met een zwembad op volle hoogte op het hoofd- en bovendek, geflankeerd door aquaria aan beide zijden, zorgen voor een ervaring van zwemmen met de vissen wanneer de oceaan buiten net iets te koud is .

Andere functies zijn onder meer twee jacuzzi’s, de uitgebreide fitnessruimte en spa, een adembenemende cocktail lounge, een uitgestrekte beachclub en een zwembad, gast lounges en een achter zomerhuis dat kan werken als een andere prachtige lounge ruimte, extra VIP-gastenverblijf, of casino.

Ontworpen volgens de Passenger Yacht Code, biedt ze plaats aan 26+ gasten en 40+ bemanning. Ze biedt een zeer ruime eigenaarssuite met een groot dek met privékantoren, lounge- en buitenterrasruimte van de eigenaar.