Goedkoop reizen!

De 5 goedkoopste landen ter wereld …

Als u zoekt om deze zomer een goedkope vakantie door te brengen, maar toch een beetje exotisch, waarom dan niet naar één van deze vijf landen.

Cambodja

Hoe zit het met slapen in een echt paleis voor minder dan 40 euro per nacht? Dit is wel degelijk mogelijk door een bezoek te brengen aan Cambodja, dat wordt beschouwd als een van de goedkoopste landen ter wereld. Als nabijheid van anderen je niet stoort, dan is het mogelijk om een ​​bed te vinden in een slaapzaal voor de bescheiden som van € 3. De gekste uitgave heb je bij de prachtige Angkor tempel, de grootste tempel gebouwd in het begin van de XIIᵉ eeuw, en waarvan de toegang 17 euro per dag is.

Indië

Om geld te besparen tijdens een droomvakantie, waarom niet naar India gaan? De prijs van de vliegtickets zijn niet goedkoop, maar eenmaal daar ter plaatse, zal je niet veel meer te besteden hebben. Reken op gemiddeld 20 euro per dag om te slapen, te eten en door het land te reizen. Een goed plan, toch?

Griekenland

Dichter bij huis kan het ook. Het mooie Griekenland heeft veel te bieden aan zijn bezoekers die het gevoel zullen hebben dat hun koopkracht iets hoger ligt dan in onze buurlanden. En om deze ​​goede reden! Blijf weg van de meest toeristische sites en dan zal je de meest aantrekkelijke prijzen vinden.

Bulgarije

Prachtige stranden zoals deze van Spanje, maar wel veel minder druk. Vooral de kosten van levensonderhoud zijn daar veel goedkoper dan hier. Om in een hotel te verblijven, zelfs in het hartje van Sofia (de hoofdstad), reken je gemiddeld 50 euro per nacht. En, … als je dorst hebt de pint is er slechts aan 1 euro!

Hongarije

Ook in Europa is Hongarije een land vol gastvrijheid waar het goed is om vakanties tegen een lagere kostprijs door te brengen. Ver weg van de West-Europese prijzen, kost het slapen, drinken, eten en uitgaan in Hongarije gemiddeld 45% minder dan hier thuis. Een taxi nemen kost veel minder en de trein nemen is spotgoedkoop. Eetgelegenheden heb je voor ongeveer 5 euro per maaltijd, een pint bier, ongeveer 1,15 euro.