Apple iOS 12

iOS 12

Er is nog geen officiële aankondiging gedaan van de Apple kant voor de iOS 12. Volgens het gebruikelijke schema van Apple-branding wordt het besturingssysteem naar verwachting in juni 2018 geïntroduceerd op WWDC, de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie. De nieuwe iOS 12 zou tegelijkertijd met de release van de volgende flaship Apple in september 2018 moeten plaatsvinden. Wat is er nieuw in iOS 12? Geruchten over de nieuwe functies van de nieuwe versie van het Apple-besturingssysteem komen bij mondjesmaat binnenkomen. Volgens Bloomberg Magazine zijn er verschillende innovaties te verwachten. iOS 12 zou met de nieuwe Animojis en de virtuele assistent Siri nog krachtiger moeten zijn. Redesign van basistoepassingen zoals Stock Exchange staat ook op het programma. Nieuwe functies moeten worden toegevoegd aan de modus “Niet storen”. Ouderlijk toezicht wordt uitgebreid met nieuwe aanpassingsopties. …